ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keukenbladen

Onze keukenbladen hebben een luxueuze uitstraling, zijn praktisch in gebruik en worden speciaal bewerkt zodat deze extra hygiënisch zijn. Een nadeel van natuursteen is dat dit materiaal erg zwaar is. Een voordeel hiervan is echter dat het een duurzaam materiaal is. Onze natuursteenbladen zijn hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Keukenbladen – Ons assortiment

We bieden onder andere werkbladen van composiet aan. Deze werkbladen bestaan voor maar liefst 93% tot 94% uit kwarts. Vroeger waren de kosten van kwarts en het verwerken ervan in producten erg hoog. Alleen de rijkere mensen konden toen natuurstenen werkbladen betalen waar kwarts in verwerkt was. Kwarts is een stof dat uit meerdere mineralen is opgebouwd. Door kwarts wordt een werkblad sterker en gaat deze bovendien langer mee. Door de veranderingen in de vraag en aanbod van werkbladen en de vernieuwde technologie is het nu mogelijk om goedkopere werkbladen van kwarts te produceren. Door onze manier van ondernemen is daarom nu mogelijk om werkbladen waar kwarts in verwerkt is aan te bieden voor een prijs die voor iedereen betaalbaar is.

Onze werkbladen zijn daarom ideaal voor in uw huis. U kunt bijvoorbeeld denken aan keukenbladen, maar ook aan badkamerbladen en vensterbanken van composiet. Onze werkbladen zijn stuk voor stuk van top kwaliteit en gaan lang mee. Deze bladen hebben ook nog eens als voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Hierdoor blijft het blad hygiënisch.

We bieden composiet producten van Compac en Silestone aan – twee merken met een uitstekende reputatie welke stenen van de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. We hebben echter ook een composiet budgetlijn. Deze stenen zijn eveneens van goede kwaliteit maar zijn vriendelijker voor uw portemonnee.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij kunnen onze werkbladen zo goedkoop aanbieden dankzij onze speciale manier van ondernemen. Wij maken geen gebruik van dure showrooms en gigantische opslag ruimtes. Wij bestellen al onze stenen direct bij de fabriek en laten zo de vele tussenpersonen, die ieder een deel van de winst opeisen, er buiten. Door al deze maatregelen besparen wij duizenden euro’s per jaar en daarom kunnen wij deze geweldige prijzen aanbieden. Bij ons staan kwaliteit en service boven aan en daarom bieden wij altijd top kwaliteit werkbladen. Wilt u zelf uw werkblad installeren? Dan kan dat, moeten wij het voor u doen? Dan is dit ook mogelijk!

Wilt u meer weten over onze producten? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij laten zo snel mogelijk van ons horen.