ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keukenblad tekening

Op onze website hebben wij een lijst gezet met vragen die veel voorkomen om zo onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Zo krijgen wij ook erg vaak de vraag hoe een werkblad moet worden opgeleverd als deze door de klant zelf wordt opgemeten.

Eerst willen wij u vertellen dat mochten er dingen niet duidelijk zijn u altijd contact met ons op kan nemen. Wij kunnen dan al uw vragen beantwoorden. Wij hebben altijd iemand voor u klaar staan om zaken die u niet snapt of waar u hulp bij nodig heeft, uit te leggen. Mocht u dus hulp nodig hebben met het maken van een keukenblad tekening, dan is het handig om te weten dat voor ons meestal een schets al genoeg is om een tekening voor u te maken. Op de tekening staan de  maten, materiaal keuze, uitsparingen, gaten voor kranen en hoeken aangegeven. Deze zaken zijn van groot belang voor het laten maken van het keukenblad in de natuursteen fabriek.

Keukenblad tekening voorbeeld

Keukenblad Tekening
Keukenblad Tekening
Keukenblad tekening
Keukenblad tekening

Als u de tekening hierboven bekijkt, kunt u zien hoe een tekening er normaal gesproken uitziet. Deze tekening kan op verschillende manieren worden opgestuurd, namelijk via de computer (e-mail) of via de post. Dit maakt voor ons allemaal niet uit. Wij doen graag wat meer moeite voor de klant en zorgen ervoor dat u uw tekening zonder problemen bij ons kunt krijgen.

Wij sturen u vervolgens een computertekening ter verificatie toe:

Voordat u een akkoord gegeven heeft voor het werkblad sturen wij u een laatste tekening voor de zekerheid om alles goed te laten verlopen en uw wensen volledig te vervullen.

Keukenblad tekening | Maten laten opmeten

U kunt natuurlijk zelf de maten van uw keuken opmeten of een schema van uw keuken naar ons toe sturen. Maar wist u ook dat wij bij u langs kunnen komen om dit werk voor u uit handen te nemen? Als u onze offerte accepteert, komen wij op bezoek om de situatie te bekijken. Wij kunnen dan meteen alle maten voor u opmeten als u moeite om dit zelf te doen. Deze service is overigens helemaal gratis; we brengen geen extra kosten in rekening. Dit scheelt ook een slok op een borrel tijdens het installeren van het keukenblad.

Wij doen dit echter enkel wanneer u het aanbod van ons heeft geaccepteerd. Dit is om te voorkomen dat wij kosten maken voor het langskomen wanneer de klant uiteindelijk toch ervoor kiest om geen natuursteen af te nemen. Dat zou betekenen dat we deze kosten zouden moeten afwentelen op betalende klanten en dat vinden wij geen goed plan.

Wilt u weten hoe u een offerte wilt plaatsen? Ga dan naar onze offerte pagina.