ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Keukenblad installeren

Naast dat u een keuze moet maken voor het werkblad u wilt hebben, hoe deze er uit moet komen te zien, en van wat voor materiaal dit blad gemaakt moet zijn, is er ook nog andere beslissing die u moet maken welke ook heel erg belangrijk is. Dit is namelijk de installatie van een keukenblad op uw keuken. Veel mensen denken dat hier niet veel bij komt kijken. Die mensen hebben dit dan ook goed mis omdat hier echt specialisten of vakmannen voor nodig zijn. Zo hebben wij verschillende vakmannen in dienst die hier al jaren ervaring mee hebben en deze klus graag op zich willen nemen voor een kleine vergoeding. Wij raden u dan ook sterk aan om de installatie door ons te laten doen en niet zelf gaat zitten knutselen.

Vaak komen we mensen tegen die goedkope stenen uit China laten over komen en dan bij de installatie schade oplopen door de slechte kwaliteit stenen die uit deze contreien komen. Wij hopen dat u een verstandige beslissing maakt en de keuze maakt om een investering te maken voor de lange terijn. Zo voorkomt u problemen in de toekomst. Omdat onze stenen van top kwaliteit zijn en erg lang mee gaan, bieden wij u ook een garantie aan voor een lange periode.

Keukenblad installeren | Wat heeft u nodig?

Als u bij ons een werkblad koopt, willen wij u daarbij niet verplichten om door ons de installatie te laten doen. Om deze reden laten wij de optie voor u open. Toch raden wij, net als hierboven, dit wel aan. Er is speciale apparatuur, vakmanschap en vervoer nodig om deze installatie te volbrengen en voor veel mensen is dit niet mogelijk. Wij zijn in het bezit van alles wat nodig is voor het uitvoeren van een professionele installatie en hopen daarom de installatie voor u te mogen doen. Ook wegen onze stenen gemiddeld zo’n 50 kg per vierkante meter. Meestal is een keukenblad al gauw 5 meter wat dus neerkomt op een totaal gewicht 250 kg. Dit kan niemand op aarde in zijn eentje tillen en daarom zijn hier dus vakmannen voor nodig.

Er zijn altijd wel sterke buurmannen, studenten of tieners die wel even willen helpen met het tillen en neerleggen van een keukenblad. Vaak hebben deze mensen hier alleen geen verstand van. Het plaatsen en op elkaar aansluiten van de stenen is namelijk niet voor iedereen weggelegd en dit moet goed gedaan worden om problemen in de toekomst te voorkomen. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Houd er alleen rekening mee dat de kosten van de installatie zelf niet inbegrepen zijn in de prijsopgave die u van ons ontvangt.