ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken van Keramiek

Bent u niet meer tevreden met de vensterbanken in uw huis? Kijk dan eens naar onze mooie collectie natuurstenen vensterbanken. Met een natuurstenen vensterbank geeft u uw kamers een moderne en luxe uitstraling. Naast aanrechtbladen leveren wij ook vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen. Een  vensterbank kan van verschillende materialen worden gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een houten vensterbank laten maken. Het nadeel is dat hout vocht opneemt en niet stevig is. Een betonnen vensterbank breekt daarnaast snel af als u bijvoorbeeld een pot erop laat vallen. Een natuurstenen werkblad zal echter altijd heel blijven en neemt nauwelijks vocht op, Daarom is een vensterbank van natuursteen dus een uitstekende keuze.

Met een natuurstenen vensterbank kunt u de final touch geven aan de huiskamer van uw dromen. Deze vensterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, kleuren en maten. Als u een vensterbank van natuursteen wilt hebben, dan kunt u nu snel en gratis een offerte aanvragen.

Vensterbanken met uw eigen ‘touch’

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals: Composiet, graniet, terrazzo en keramiek. Elk van onze materialen kunnen worden aangepast naar uw eigen stijl. Zo kunnen er verschillende vormpjes in verwerkt worden en kunt u kiezen welke afwerking u het mooist vindt passen bij uw huis. Heeft u liever een keramieke vloer, deurplint of afwerking dan maken wij deze graag voor u. Wij bieden bijna altijd vensterbanken aan van de merken Silestone en Compac. Deze merken leveren keer op keer goede kwaliteit en snelle service. Wij raden dan ook aan om deze merken te nemen. Wilt u meer informatie over deze merken kunt u kijken op de websites. U vindt in het menu de verschillende materialen. Wilt u meer informatie over onze natuursteen fabrieken? Neem dan gerust een kijkje op onze fabriekspagina. Op deze pagina kunt u veel informatie lezen over het verwerkingsproces van de materialen.

Installatie en informatie

Als u wilt, kunnen wij de vensterbanken bij u langs komen brengen en gelijk voor u installeren. Naast het leveren en installeren van vensterbanken bieden wij deze diensten ook bij keukenbladen, badkamerbladen en tafelbladen. Naast deze producten kunnen wij u ook spoelbakken van hoge kwaliteit aanbieden. Deze zijn verkrijgbaar in RVS, steen en tegeltjesvariant. Ook hebben wij voor elke spoelbak een bijpassende kraan in ons assortiment. Een combinatie van al deze producten in uw badkamer kan een luxe uitstraling geven waar de meeste mensen jaloers op zullen zijn.

Als u nu gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt krijgt u van ons spoedig een reactie. Vergeet niet alle maten te vermelden in de offerte. Ook is het handig om het materiaal te noemen waar u uw product van wilt laten maken. Wij zullen een offerte terug sturen met een scherpe prijs.

Wilt u meer weten over onze service en garantie? Dan kunt u altijd gratis met ons contact opnemen. Ook is mogelijk stalen aan te vragen via onze website. Dit is wel tegen een kleine vergoeding. U kunt dan thuis vergelijken wat het mooist in uw huis staat. Kunt u er niet uitkomen welke kleur u moet nemen? Dan kunt altijd nog contact opnemen, Ons personeel heeft al honderden keren deze keuze moeten maken en kan u dan ook advies op maat leveren.