ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Tafelbladen van Keramiek

Keramieken tafelbladen zijn tegenwoordig erg populair. Dit komt omdat keramiek een moderne en luxe uitstraling heeft. Naast tafelbladen leveren wij ook andere producten zoals werkbladen, vensterbanken en badkamerbladen. Dit is allemaal mogelijk omdat onze fabriek alle stenen kunnen bewerken tot het door u gewenste product of dit nu een tafelblad of een aanrechtblad is. Als u zelf nog ideeën heeft voor andere producten van natuursteen en wilt weten of wij dit ook kunnen maken, vul dan direct een offerte formulier in.

Tafelbladen | Geheel in uw eigen smaak

Wij leveren verschillende soorten materialen zoals composiet, graniet, terrazzo en keramiek. Keramiek is op het moment erg in trek omdat het ontzettend duurzaam is. Bovendien geeft keramiek een mooie uitstraling in zowel uw huiskamer, badkamer of keuken. Daarnaast is keramiek in veel diverse kleuren verkrijgbaar en is het materiaal relatief waterdicht. Dat betekent dat er minder snel vlekken ontstaan in het materiaal.

Keramiek wordt voornamelijk gebruikt in de keuken. Dat komt omdat keramisch materiaal naast waterdicht ook hittebestendig is. Toch blijft het materiaal voor meerdere doeleinden geschikt en zijn er dus ook diverse prachtige tafelbladen van dit materiaal verkrijgbaar in onze winkel.

Spoelbakken en kranen

Naast onze leveringsdienst kunnen wij ook bijvoorbeeld uw tafelbladen, badkamerbladen en aanrechtbladen installeren. Naast onze werkbladen voor verschillende doeleinden kunnen wij ook bijpassende spoelbakken leveren. Deze spoelbakken zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, steen en een tegeltjes variant. Deze spoelbakken kunnen wij niet voor uw installeren.

U kunt nu gratis en snel een vrijblijvende offerte aanvragen. In deze offerte is het van belang om goed de maten vermelden van uw product. Onze fabrieken moeten deze maten makkelijk kunnen lezen en kunnen maken. Daarnaast moet u het materiaal doorgeven waarvan u het product gemaakt wilt hebben. Als u interesse heeft in kranen of spoelbakken moet u dit ook vermelden in onze offerte.

Als u meer informatie wilt over onze garantie en service kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om verschillende stalen aan te vragen via onze website. Met deze stalen kunt u goed thuis kijken wat mooi zou staan in uw huis. Ook geven foto’s op het internet niet altijd een volledig representatief beeld van een materiaal en hoe dit eruit in uw kamer er uit zal zien. Wilt u meer informatie over aanschaf van tafelbladen en de kleuren die hierbij gebruikt kunnen worden in uw huis, dan kunt u gerust een afspraak met ons maken en komen wij bij u thuis langs.