ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakuitsparingen zijn gratis indien u een order plaatst van boven de €999!

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken

Wij hebben een ruim assortiment. Naast werkbladen, vensterbanken en badkamerbladen leveren wij ook schitterende spoelbakken die verkrijgbaar zijn in een aantal diverse materialen, zoals roestvrij staal en steen. Daarnaast kunt u een creatief effect creëren door kleine tegeltjes op uw spoelbak te laten bevestigen. Spoelbak uitsparingen zijn gratis indien u een order plaatst van boven de € 999! 

Spoelbakken | Spoelbakken en kranen voor uw aanrechtblad

Wilt u liever een kraan? Wij bieden ook prachtige kranen aan. Het installeren kunt u zelf doen, maar de installatie kunt u ook door ons uit laten voeren. Dit adviseren wij u, omdat onze specialisten hierin al veel ervaring hebben. Het is belangrijk dat u een goede kwaliteit steen koopt, maar ook dat u geen problemen zult ondervinden op het moment dat u uw werkblad gebruikt. Het op de juiste manier installeren van het blad kan een hoop schelen met het voorkomen van problemen.

Het is handig om uw werkblad, spoelbak en kraan op hetzelfde moment aan te schaffen. Voordat de spoelbak kan worden geïnstalleerd, moet er een uitsparing in uw blad worden gezaagd. Hier moet vooraf goed op gelet worden. Deze uitsparing moet uiteraard groot genoeg zijn om de spoelbak in te kunnen installeren.

Spoelbakken | Installeren en verplaatsen van spoelbakken

Het kan zijn dat u uw spoelbak nu bijvoorbeeld in de keuken heeft, maar deze toch liever in een andere ruimte wilt laten installeren. Onze specialisten zorgen ervoor dat de spoelbak in de gewenste ruimte wordt geplaatst. Denk hierbij aan uw badkamer, toilet of garage.

Wij bieden een scherpe prijs voor onze hoogstaande kwaliteit producten. Dit kunnen wij doen, omdat u niet mee hoeft te betalen aan diverse kosten waar aanbieders normaliter mee te maken krijgen. Onze spoelbakken, werkbladen, kranen, badkamerbladen en vensterbanken koopt u online in onze webshop. Hierdoor besparen wij op personeelskosten en daarnaast worden transportkosten overbodig. Dit komt omdat de producten direct naast de fabriek worden opgeslagen. Nadat de natuurstenen in de fabriek zijn bewerkt en mooi zijn afgewerkt, halen wij deze direct op. Er zijn, doordat de producten online worden aangeschaft, geen showrooms meer nodig.

Wanneer u dit wenst komen wij ook bij u langs. Dan nemen wij voorbeelden van de werkbladen mee die verkrijgbaar zijn van de materialen composiet, terrazzo, graniet en keramiek. Daarnaast nemen wij ook de spoelbakken mee zodat u een duidelijk beeld kan vormen hoe deze er bij u thuis uit gaan zien. Tijdens ons bezoek aan u zullen wij u voorzien van de nodige informatie en eventuele vragen die u heeft beantwoorden.

Spoelbakken | Een offerte aanvragen

Wij maken voor u een scherpe offerte. Het enige dat u hoeft te doen is de maten van het werkblad en de naam van de natuursteen waar uw voorkeur naar uitgaat via het offerteformulier aan ons door te geven. Ditzelfde geldt voor spoelbakken die u wilt ontvangen. Dit kunt u heel gemakkelijk doen en wij sturen de offerte naar u toe.

Kijk op deze website voor meer informatie over de service en de garantie die u krijgt bij de producten die wij leveren. Het is belangrijk dat u tevreden bent over de producten die u aanschaft. U hoopt natuurlijk ook dat de werkbladen lang meegaan. Als er toch iets gebeurt kan het nooit kwaad om op de hoogte te zijn van de garantie die wij te bieden hebben en hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de service. Hier kunt u ook voorbeelden van kleuren aanvragen, zodat u kunt vergelijken welke kleur het beste aansluit bij de kleuren al aanwezige kleuren in uw huis. Het is ook mogelijk om ons een belletje geven.

Koop, als u weet welk product u wilt hebben, deze in onze webshop op de website. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen. Zo kunt u ook contact met ons opnemen.