ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Overige toepassingen

Als u een werkblad nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben daarnaast ook badkamerbladen, vensterbanken en tafelbladen in ons ruime assortiment. Natuurstenen zijn namelijk ook geschikt om in andere ruimtes te gebruiken. De stenen die wij leveren zijn onder andere van de merken Silestone en Compac. Daarnaast hebben wij ook een reeks budgetstenen in ons aanbod.

Bent u op zoek naar een bepaald soort natuursteen blad en kunt u niets op onze site vinden? Neem contact met ons op zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken. In onze natuursteen fabriek is het namelijk mogelijk om natuursteen tot vrijwel iedere mogelijke vorm te bewerken.

Overige toepassingen | Bladen met een lengte van 3 meter of langer

Het is niet mooi wanneer er naden zichtbaar zijn tussen de werkbladen. Bij bladen met een lengte onder de 3 meter kunnen wij deze installeren zonder dat deze naden zichtbaar zijn. Als u een blad wilt dat meer dan 3 meter lang is, dan kunnen wij de voegen helaas niet meer wegwerken. Een tweede nadeel van een extra lang blad waar de voegen zichtbaar zijn, is dat er nu een grotere kans bestaat dat de stenen zullen barsten. Het komt gelukkig bijna nooit voor dat er in een keuken een werkblad wordt geïnstalleerd met een lengte van 3 meter of langer.

Overige toepassingen | Diverse soorten bladen en afwerkingen

Wij hebben niet alleen verschillende materialen, maar ook verschillende afwerkingen. Daarnaast kunt u aangeven dat u een aparte vorm of maat wilt voor uw blad.  Dit kunt u allemaal in het offerte formulier vermelden wanneer u besluit om een offerte aan te vragen. Vermeld hierbij de naam van de steen en waarvoor u de steen wilt gebruiken. Wij sturen dan een scherpe offerte naar u toe.

Overige toepassingen | Business 2 Business mogelijkheden

Wij leveren ook aan bedrijven. Verkoopt u keukens of wilt u een werkblad van keramiek, terrazzo, graniet of composiet aanschaffen voor in uw bedrijf? Wij kunnen dit allemaal voor u leveren. In ons assortiment hebben wij veel producten opgenomen die te verkrijgen zijn in de al eerder genoemde materialen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en om te bespreken wat mogelijk is voor uw bedrijf.

Wij leveren werkbladen, vensterbladen en badkamerbladen aan sportclubs, hotels en aan bedrijven die op het punt staan om te verhuizen.

Wij komen graag bij u langs op een moment dat het u uitkomt om te overleggen over wat wij voor u kunnen betekenen. Hoe meer informatie wij hebben over wat u wenst, des te nauwkeuriger wij de offerte voor u kunnen maken. Wij hopen dat wij een samenwerking met u kunnen starten.