ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Onze Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

Wij kunnen zulke scherpe prijzen bieden omdat wij geen last hebben van hoge huur contracten voor bijvoorbeeld showrooms of een grote ruimte voor het opslaan van een voorraad stenen. Omdat wij geen fysieke winkel hebben waar u langs kunt om te komen kijken, besparen we duizenden euro’s per jaar waardoor wij u goedkopere stenen kunnen leveren. Wij hebben ook geen personeel en betalen alleen de bezorgkosten. Ook onze bezorgkosten liggen overigens vele malen lager dan bij andere leveranciers. Dit komt omdat wij direct bij de fabriek bestellen en dus niet via meerdere tussenpersonen onze producten moeten bestellen. Met deze methode hebben we dus ook geen last tussenschakels die de kosten flink omhoog drijven.

Door dit systeem van werken kunnen wij u dus kwalitatief hoge producten bieden met een goede service en, nog belangrijker, voor een lage prijs! Wij zullen er alles aan doen om netjes onze top kwaliteit stenen bij u te bezorgen. Heeft u ergens hulp mee nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Showroom of webwinkel?

U betaalt dus niet mee aan een het uitbaten van een prachtige showroom waar u misschien nooit gebruik van zult maken. Ook hebben wij geen grote voorraden. Alles waar een echte winkel hoge kosten aan heeft, hebben wij dus uitgebant. Wij snappen dat u de stenen graag even wilt zien voordat u deze koopt. Het is helaas niet mogelijk om bij ons in een showroom te komen kijken maar wel kunnen wij u tegen een kleine vergoeding aanbieden om u verschillende stalen op te sturen. Hiernaast is het altijd mogelijk om ons te contacteren zodat u onze experts vragen kunt stellen. Wij kunnen u informatie geven over bijvoorbeeld uitsparingen, hoeken, afwerkingen, plinten, achterwanden, kookplaat sparingen om zo maar iets te noemen.

Naast dat wij u goed kunnen informeren over onze producten, bieden wij u ook aan om alles voor u te komen installeren. Mocht u hier geen gebruik van willen maken, dan laten wij u ook vrij om dit zelf te doen. U bent dus niet verplicht om zowel de installatie als de levering bij ons af te nemen.

Bekijk rustig maar even onze video pagina waar u allerlei belangrijke informatie kan vinden over onze producten. Ook kunt u hier meer informatie vinden over de eigenschappen en specificaties van onze producten.

Bent u er inmiddels uit? Vul dan direct snel en gratis ons offerte formulier in.