ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

De Natuursteen Fabriek – productieproces

In onze fabriek worden uw werkbladen van natuursteen met grote zorg en opperste concentratie vervaardigd. In deze fabriek worden uw werkbladen geproduceerd, gesneden, afgewerkt en getransporteerd. Wij proberen u een top kwaliteit werkblad te leveren voor een scherpe prijs. Keramiekkeukenblad.be zorgt ervoor dat de werkbladen direct vanaf de fabriek naar u worden door gevoerd. Op deze manier kunnen wij u een lage prijs blijven bieden voor onze kwalitatief hoge producten.  Wij maken geen gebruik van verkopers en het uitkeren van bonussen. We hebben ook geen distributiecentra, grote voorraden werkbladen en indrukwekkende showrooms. Daarom kunnen wij u deze prijzen aanbieden; we hoeven geen geld te besteden aan al deze kostenposten die volgens ons volledig onnodig zijn.

Wij houden geen slot op de deur en u mag dan ook altijd een kijkje komen nemen in onze fabriek. Als u hier behoefte aan heeft, kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken.

De natuursteen fabriek

De natuurstenen die wij verkopen worden allemaal geproduceerd in dezelfde fabriek. In deze fabriek worden door professionals bekeken en geanalyseerd hoe uw keukenblad het beste gemaakt kan worden. Als een steen niet goed behandeld wordt, kan deze kwaliteit verliezen. Dit verlies aan kwaliteit merkt u dan weer in het levensduur van het werkblad. De werkbladen die wij leveren bestaan uit de volgende materialen: graniet, terrazzo, composiet en graniet. Alle vier de materialen zijn ontzettend sterk en erg duurzaam. U kunt dus bij ieder werkblad van ons lang genieten van uw investering.

Onze materialen worden met verschillende machines bewerkt en op maat gemaakt. Tijdens het maken van bijvoorbeeld uw badkamerblad of keukenblad komen een hoop trillingen vrij. Er worden dan verschillende technieken gebruikt om alles uit perfect op maat te snijden en ervoor te zorgen dat het materiaal sterk genoeg is om niet stuk te gaan door deze geluidsgolven die door de steen suizen. De werkbladen worden machinaal gelift en met uiterste zorg behandeld. Gedurende dit proces wordt het werkblad meerdere keren bekeken of er nergens schade opgelopen is.

Heeft u vragen over het produceren van deze werkbladen? Of wilt u graag meer informatie over wat er allemaal met het product gedaan wordt voordat wij deze bij u thuis of op de zaak afleveren? Kijk dan gerust verder op onze video pagina. Ook kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, mocht u verder nog vragen hebben.

Wilt u één van onze producten bestellen? Vraag dan nu gratis en snel een offerte aan. Dan weet u gelijk waar u aan toe bent. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoord geven. Bovendien is de offerte vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!