ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen voor uw keuken werkblad

Kranen zijn een belangrijk deel van uw huis. Denk maar eens na hoe vaak per dag u de kraa gebruikt. Een kraan is net zo belangrijk als uw werkblad zelf en daarom bieden wij dan ook kranen van hoge kwaliteit. Deze kranen zijn in combinatie met een werkblad te bestellen, maar wij bieden deze ook los aan. Ons advies is om deze wel tegelijk aan te schaffen, dan kunnen wij rekening houden het zagen van het gat voor de kraan en het eventuele spoelbak. Hierdoor kunnen wij alles direct passend maken. We kunnen ook, als u dit wenst, meteen de installatie van zowel aanrechtblad als wasbak en kraan voor u voltooien.

Kranen | Ons assortiment

Als u interesse heeft in één van onze werkbladen en/of (bijpassende) kraan, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u te helpen met het maken van een keuze. Wanneer wij een afspraak met u maken, nemen wij tijdens ons bezoek onder een aantal stalen mee van verschillende manterialen, zoals onder andere composiet, graniet, terrazzo en keramiek. Ook is het mogelijk voor ons om verschillende kranen mee te brengen waardoor u onze producten kan zien en kunt kijken wat het best bij uw keuken past. Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van natuursteen en keuken producten. Wij kunnen u dan ook voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Doordat wij geen gebruik maken van grote showrooms, duur en overbodig personeel en hoge vervoerskosten moeten betalen, kunnen wij lage prijzen bieden voor onze top kwaliteit producten.

Kranen | Ook voor in de badkamer en garage

Wij hebben niet alleen kranen voor keukens in ons assortiment maar ook voor andere kamers in uw huis. Hierbij moet u denken kranen voor in uw garage of badkamer. Wij helpen u graag en denken met u mee als deze vervangen moeten worden. Bij uw bestelling kunt u er voor kiezen zelf alles te installeren, maar wij doen dit ook graag voor u als het u niet zelf lukt om uw kraan te installeren.

Als u geïnteresseerd bent in één van onze producten, vraag dan snel en gratis onze offerte aan. Wij zullen direct uw offerte aanvraag in behandeling nemen en u een aantrekkelijk aanbod doen. U kunt in het offerte formulier alle belangrijke details doorgeven, van afmetingen en soort materiaal tot accesssoires als spoelbakken en kranen.