ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Voordat u een tafelblad aanschaft moet u zich realiseren dat elke situatie vraagt om een andere oplossing. U moet dus goed kijken welk materiaal het beste bij uw situatie past. Elk materiaal heeft andere eigenschappen die van pas kunnen komen. Zo is graniet niet de beste tafel als u kleine kinderen heeft die vaak drinken omgooien. Dan kunt u beter gaan voor keramiek of terrazzo. Deze materialen hebben een hogere dichtheid en nemen minder vocht op.

Tafelblad | Graniet tafelblad

Graniet is niet zomaar ontstaan. Graniet komt voort uit het stollen van magma. Als magma stolt, wordt het hard en vormt het een gesteente. Dit gesteente zit honderden kilometers onder de grond en is al miljoenen jaren onderhevig aan een hoge druk. Graniet is dus een heel hard materiaal. Het voordeel van graniet als materiaal is dan ook dat het erg stevig en hittebestendig is. U kunt dus gerust een hete pan neerzetten op uw granieten aanrechtblad. Graniet is wel licht gevoelig voor vocht en sterke schoonmaakmiddelen met zware chemicaliën.

Voor het onderhoud van graniet raden wij aan speciale middelen te kopen in de winkel. Gebruik nooit een agressief schoonmaakmiddel maar kies voor een milde variant. Het is mogelijk dat uw tafelblad van graniet anders beschadigd raakt. Er zijn ook middelen om uw vlekken weer uit het granieten blad te krijgen maar deze oplossingen zijn niet goedkoop.

Wij bieden uw een breed assortiment aan als het gaat om granieten tafelbladen. Klik hier voor ons gehele assortiment van granieten tafelbladen. Alles kan bij ons op maat worden gemaakt.

Tafelblad | Terrazzo tafelblad

Terrazzo wordt gemaakt uit verschillende materialen. Terrazzo is dan ook een mengelmoes van cement, zand en marmer- en granietkorrels. Een mengsel van deze materialen wordt in de voor u op maat gemaakte mal gegoten. Daarna wordt er druk gezet op de mal. De hoogte van de druk wordt bepaald door de benodigde dichtheid van het materiaal. Een groot voordeel van terrazzo is dat het waterbestendig is. Hierdoor zijn deze tafelbladen gemakkelijk schoon te maken en deze zijn daardoor erg hygiënisch. Een ander voordeel van een terrazzo tafelblad is dat deze erg hard en krasbestendig is.

Voor het onderhoud op terrazzo tafelbladen raden wij een mild schoonmaakproduct aan. Een te agressief schoonmaakproduct kan schade veroorzaken aan uw tafelblad. U kunt daarom ook in de winkel een speciaal schoonmaakmiddel kopen voor het schoonmaken van oppervlakken van terrazzo. Ook raden we u aan altijd onderzetters te gebruiken indien u hete pannen op uw tafelblad zet.

Wij hebben verschillen terrazzo tafelbladen voor u in ons assortiment. Alle terrazzo werkbladen kunt u bij ons ook op maat laten maken.

Tafelblad | Keramiek tafelblad

Een keramiek tafelblad bestaat uit verschillende lagen keramisch plaatmateriaal. Voordat u een keramiek tafelblad heeft, wordt deze in de fabriek gemaakt uit drie lagen keramisch materiaal. Een groot voordeel van keramiek is dat het een hard materiaal is. Een keramiek tafelblad heeft als ander groot voordeel dat het goed tegen hitte kan. Om deze reden is een keramiek keukenblad nu erg populair. Bovendien trekken er ook geen etensresten en vochtplekken op een keramiek oppervlak in omdat deze een hoge dichtheid heeft.

Het onderhouden van een keramiek tafelblad is niet moeilijk. Wij raden aan een mild schoonmiddel met een natte doekte gebruiken om uw tafelblad schoon te houden. Ook is het handig om een speciaal schoonmaakmiddel voor keramiek te kopen.

Tafelblad | Vraag uw gratis offerte aan!

Wij bieden u een ruim assortiment aan keramische tafelbladen. Klik hier voor ons assortiment keramische tafel- en werkbladen. Een keramisch tafelblad kunt u bij ons geheel op maat laten maken. Meer informatie hierover vindt u op onze video pagina.

Heeft u een selectie gemaakt voor de door u gewenste stenen? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u binnen 24 uur een scherpe offerte op. We komen, indien u hiervoor gekozen heeft, bij u de werkbladen voor tafels, maar ook vensterbanken, keukens en andere benodigdheden installeren.