ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keramiek

Het materiaal keramiek wordt op een bepaalde manier en volgens een speciale methode geproduceerd. Keramiek wordt namelijk vervaardigd door het materiaal op te warmen in een oven en daarna door middel van het zetten van enorme druk samen te persen. Omdat er meerdere platen van keramisch materiaal worden samengedrukt, is keramiek dan ook plaatmateriaal. De platen die samengedrukt worden bestaan, voordat zij in de oven worden gebakken, uit klei, kleurstoffen en bindmiddelen. plaatmateriaal.

Keramiek | Eigenschappen

Keramiek is een materiaal dat erg hard is. Dit is een enorm voordeel voor werkbladen omdat u zonder problemen hete objecten zoals pannen of schalen op het keukenblad kunt zetten, ook al zijn deze nog loei heet. Omdat het belangrijkste bestanddeel van keramiek klei is, komt dit feit wellicht uit de lucht vallen maar keramische werkbladen zijn echt ongelooflijk hard en sterk. Naast het feit dat keramiek erg sterk is, kan het ook goed tegen krassen en is het dus geen ramp als u een keer uitschiet bij het snijden van uw vlees of groente. Door de beschermlaag die op het keramiek is aangebracht is het vrij moeilijk om hier vlekken op te maken. De keuze voor keramische werkbladen is daarnaast handig omdat het installeren van deze bladen makkelijker is. Dit komt doordat keramiek in vergelijking tot de anderen materialen vrij licht is.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Ons bedrijf legt een grote focus op het bieden van aantrekkelijke prijzen. Wij willen een echt lage prijs hanteren voor onze producten om iedereen de kans te geven om in een aanrechtblad te kunnen investeren. Dit wil niet zeggen dat wij inleveren op de kwaliteit van het materiaal of de afwerking van onze producten. In tegendeel zelfs; wij hebben als keramiekkeukenblad.be zijnde de keuze gemaakt om geen dure showrooms, kantoren of parkeergelegenheden er op na te houden. Hierdoor kunnen wij in vergelijking tot anderen bedrijven binnen Nederland de prijzen laag houden en toch een kwalitatief hoogstaand product leveren. Naast dat wij u aanrechtbladen leveren, kunnen wij deze ook voor u installeren. Wij hebben verschillende vakmannen in dienst die deze taak perfect en professioneel voor u kan uitvoeren.

Wij werken samen met geweldige bedrijven zodat wij u de perfecte offerte kunnen aanbieden – geheel vrijblijvend en volledig gratis.

U kunt hier snel en eenvoudig een offerte aanvragen![/readmore]