ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Wij willen graag zo veel mogelijk klanten helpen. Dit doen wij door een goedkoop en kwalitatief hoogstaand product te leveren. Wij kunnen u deze lage prijs bieden doordat wij direct uit de fabriek leveren Uw bestelling loopt dus niet via talloze tussenpersonen. Een goedkoop werkblad heeft u al bij ons vanaf ongeveer 139 euro per strekkende meter. Wij willen niet veel meer zakken met deze prijzen omdat dit dan ten koste moet gaan van de kwaliteit van ons product en dat is iets dat we willen voorkomen. Uiteindelijk betaalt u dan meer voor uw werkblad om deze vaker gerepareerd moet worden.

Goedkoop werkblad – Keukenbladen van beton

Betonnen keukenbladen zijn goed betaalbaar. Dit komt omdat beton vrij goedkoop gemaakt kan worden. Toch zitten er verschillende nadelen aan een betonnen keukenblad. Beton is één van de zwaarste materialen die wij te bieden hebben maar tegelijkertijd ook één van de meest kwetsbare materialen. Beton heeft een slechte eigenschap en dat is dat beton erg poreus is. Poreus wil zeggen dat het makkelijk water doorlaat en zo kan er dus schade of kunnen er vlekken ontstaan. Hiervoor hebben wij een beschermlaag ontworpen om onze betonbladen af te dichten en dus te behoeden van deze vorm van schade. Wij raden u dat ook ten strengste aan om deze beschermlaag regelmatig bij te laten werken.

Goedkoop werkblad – Ons assortiment

De overige bladen die wij de bieden hebben zijn van verschillende soorten natuursteen materialen: graniet, terrazzo en keramiek. Onze keukenbladen van composiet zijn afkomstig van de twee top merken Compac Composiet en Silestone Composiet. Wij hebben een speciale pagina gemaakt om u op de hoogte te stellen van alle voor- en nadelen van deze materialen hier kunt u deze bekijken. Naast het feit dat wij keukenbladen aanbieden, hebben wij ook verschillende accessoires te bieden in onze winkel zoals spoelbakken en kranen. Op al deze accessoires bieden wij u ook een garantie. Mocht u willen weten welke scherpe prijzen wij u kunnen aanbieden, dan kunt u hier een gratis offerte aanvragen.

Onze keukenbladen met garantie

Op onze bladen hebben wij een speciale garantie van maar liefst 10 jaar. Als u in zo’n blad geïnvesteerd heeft, is het wel de bedoeling dat u hier jaren mee vooruit kunt en natuurlijk ook zonder problemen. Wij bieden daarom ook geen absurd goedkope producten aan die binnen de kortste tijd kapot kunnen gaan. Dit doen overigens wel sommige bedrijven binnen Nederland maar wij zeggen dan altijd goedkoop is duurkoop. Onze bladen zijn goedkoop genoeg dat het niet loont om voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten.

Om composiet voor iedereen betaalbaar te maken, hebben wij ook onze composiet budgetline. Mocht u geïnteresseerd zijn in de prijzen die hierbij horen, dan kunt u gerust een offerte aanvragen.

Goedkoop keukenblad | Vragen

Als u nog vragen heeft of nog niet genoeg geïnformeerd bent over iets dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of ons contact formulier in te vullen.