ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie bij onze producten

Wij bieden bij onze producten standaard een garantie en een goede service. Zo krijgt u bij ons op keramische werkbladen, keramische vensterbanken, keramische tafelbladen en keramische badkamerbladen tien jaar lang garantie. Om gebruik te maken van onze garantie moet overigens wel voldaan worden aan de algemene- en garantievoorwaarden.

Ook bieden wij een twee jarige garantie op spoelbakken, kranen en anderen accessoires die wij te koop hebben. Wij zijn erg overtuigd van de kwaliteit van onze producten, we zijn er zo zeker van dat deze producten lang mee zullen gaan dat wij deze lange garantie aan u kunnen bieden.

Wij vinden dat als u bij ons in een product heeft geïnvesteerd dat dit product alle verwachtingen van u moet waarmaken. Van kwaliteit tot prijs. Mocht er dan ook een probleem ontstaan staan wij altijd voor u klaar om dit op te lossen met de mogelijke oplossingen die wij te bieden hebben.

Waarom zijn onze prijzen zo scherp?

Zoals u misschien al heeft gemerkt bieden wij zeer scherpe prijzen. Dit wil niet zeggen dat wij concessies maken op kwaliteit en op onze service. In tegendeel zelfs. Wij hebben ervoor gekozen om geen showrooms, dure kantoren of gigantische parkeerplaatsen te bouwen maar om onze kosten laag te houden. Hier hebben klanten veel meer aan en daarom geven zij vaak de voorkeur om bij ons te bestellen. Bij ons betaalt u niet meer dan nodig is!

We bieden verschilllende materialen en verschillende stenen aan. De ene natuursteen is eenmaal goedkoper dan de andere. Daarnaast heben we voor verschillende steen soorten budget varianten, zoals graniet en composiet. Deze zijn eveneens van goede kwaliteit maar net even goedkoper dan de werkbladen van onze topmerken en dus ook de moeite waard.

Showroom of webwinkel?

Als u nog eventuele vragen heeft zoals waarom wij niet voor een showroom hebben gekozen, waarom wij geen grote opslag ruimtes hebben en hoe wij onze kosten zo laag kunnen houden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u alle vragen beantwoorden en u volledig informeren.

Veel vragen zijn ook te vinden in de FAQ. Heeft u een andere vraag, of een vraag over de garantie, neem gerust contact op.

Voor vragen kunt u ons bereiken via het contact formulier. U kunt daarnaast ook meteen een bestelling plaatsen door een offerte aan te vragen. We voorzien u binnen een werkdag van een prijs voor de door u aangevraagde werkbladen.