ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Silestone composiet is een materiaal dat erg handig en bovendien heel makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is Silestone composiet niet alleen praktisch en eenvoudig te onderhouden; het ziet er ook nog eens erg luxe uit. Composiet Silestone is een zwaar materiaal en heeft een lange levensduur. Composiet is ook een materiaal dat ongeacht welke kleur het heeft het niet haar kleur zal verliezen.

Composiet word ook wel kwarts genoemd. Kwarts wordt al heel lang gebruikt als een van de basismaterialen voor werkbladen. Er zit dan wel een aspect aan kwarts dat veel mensen belet om producten van kwarts aan te schaffen. Kwarts is namelijk een materiaal dat niet goedkoop is. Hierdoor werden producten van kwarts vroeger enkel door rijke mensen aangeschaft. Hier hebben wij verschillende oplossingen voor gevonden. Namelijk dat wij onder andere geen onnodige showrooms, parkeerplaatsen of grote kantoren hebben. Hierdoor kunnen wij onze prijzen aanzienlijk lager houden. Dit zorgt ervoor dat composiet voor de meeste mensen gewoon betaalbaar is. Composiet is een materiaal waar gemakkelijk een kleur aan toegevoegd kan worden. Zo is het voor ons geen probleem om voor u een roze, geel of blauw werkblad te maken.

Silestone composiet doet nog overigens nog een schepje boven op. Dit materiaal is namelijk niet alleen, net als andere varianten van composiet, ontzettend sterk en duurzaam, maar bevat ook een speciale top laag die voorzien is van anti-bacteriële bescherming. Hierdoor kunnen bacteriën zich niet ophopen waardoor Silestone composiet uitermate geschikt is voor badkamerbladen en aanrechtbladen. Andere composiet bladen hebben dit voordeel niet.

Jullie prijzen zijn erg laag hoe komt dat?

Zoals al genoemd in het eerste stuk van deze pagina zijn wij erg gericht op het laag houden van onze prijzen. Wij streven ernaar om het goedkoopst te zijn op dit gebied en toch een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Wij als keramiekkeukenblad.be zijnde hebben hier het volgende op bedacht namelijk dat wij geen dure showrooms, parkeerplaatsen of grote kantoren hebben die niets toevoegen aan het product. Hierdoor hebben wij onze prijzen lager kunnen houden dan de concurrent om ons zo te onderscheiden van de rest.

U kunt hier snel en eenvoudig een offerte aanvragen![/readmore]