ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

composiet budgetstenen


composiet budgetstenen

Composiet budgetstenen| Werkbladen van natuursteen die direct uit de fabriek komen

Een werkblad kopen is een investering waar eerst goed over nagedacht moet worden. Zo zijn er verschillende locaties waar u een werkblad kunt plaatsen. Is dit bij u in de keuken, badkamer of op een andere locatie? In ieder geval is het de bedoeling dat het werkblad een lange tijd mee gaat. Toch wilt u niet te veel geld uitgeven en daarom hebben wij onze prijzen laag gehouden.

Composieten bladen van de budgetline

Onze producten verschillen in prijs. Hierdoor streven wij ernaar om een werkblad voor iedereen mogelijk te maken. Zo hebben wij onze topmerken Compac en Silestone maar bieden wij ook een budgetline aan. Omdat wij composiet producten in verschillende prijsklassen aanbieden, kunnen wij veel klanten tevreden stellen en is composiet zo voor ieder mens betaalbaar. In Nederland zijn er verschillende bedrijven die lageren prijzen dan ons hanteren. Dit is met de simpele reden dat deze producten kwalitatief niet in de buurt komt van onze producten. Zo kunt u een jaar later alweer een nieuw blad kopen. Bij ons krijgt u de garantie dat uw blad jaren mee zal gaan.

Wij leveren u een product dat schadevrij is en dus geen breuken en geen gaten bevat. Ook zorgen wij ervoor dat het product helemaal naar uw wens is. Welke kleur, dikte, materiaal of accessoires u ook wilt – het maakt voor ons niet uit. Wij hebben als doel om van u een tevreden klant te maken.

Hier zijn onze filmpjes om u te informeren over de werkbladen

Wij hebben verschillende filmpjes gemaakt om u te informeren over verschillende onderwerpen. Zo hebben wij filmpjes geplaatst waarin u kunt zien hoe onze producten er uitzien. Ook zijn er filmpjes die uitleggen hoe u een werkblad in moet meten of hoe een uitsparing gemeten moet worden zodat wij dit niet voor u hoeven te doen. Wel kunnen wij dit voor u doen, mocht u hier geen tijd voor hebben. Dit is voor ons geen enkel probleem.

Graniet

Klik hier voor meer informatie over granieten werkbladen (YouTube)

Keramiek

Klik hier voor meer informatie over keramische werkbladen (YouTube)

Terrazzo

Klik hier voor meer informatie over terrazzo werkbladen (YouTube)

Composiet

Wij leveren composiet van Silestone en Compac

Over ons assortiment

Aarzel niet om ook eens een kijkje te nemen bij onze composiet werkblad afdeling van Compac, de composiet keukenblad afdeling van Silestone, alsmede ons aanbod van graniet, keramiek en terrazzo, maar ook de mogelijkheden op het gebied van natuursteen vensterbanken, natuursteen tafelbladen, natuursteen badkamerbladen. Bij badkamerbladen en werkbladen hoort vaak een spoelbak en een kraan. Wij bieden passende oplossingen die u kunt vinden in ons assortiment van kranen en spoelbakken.

Bent u overtuigd? Dan kunt u hier een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen.