ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Badkamerbladen van Keramiek

Niet alleen leveren wij werkbladen maar ook vensterbankentafelbladen en badkamerbladen. Al deze producten kunnen wij leveren omdat we in de fabriek de natuurstenen kunnen laten maken naar de specificaties en wensen die u aan ons heeft doorgegeven. Mocht u een keuken of badkamerblad willen hebben voor een anderen toepassing, twijfel dan niet om op de website bij het offerte formulier een offerte aan te vragen.

De ideale badkamerbladen voor uw badkamer

Niet alleen leveren wij composieten badkamerbladen maar leveren wij ook bladen van materialen als graniet en terrazzo. Wij kunnen onze bladen aanpassen aan de uitstraling van uw huis of kamer. Zo is het bij ons mogelijk om verschillende soorten kleuren te kiezen. Niet alleen kunt u een kleur kiezen maar zijn er ook speciale afwerkingen mogelijk zoals pareltjes of glas. Deze kunnen in uw blad geplaatst worden. Ook kunnen er uitsparingen gemaakt worden van natuursteen om bijvoorbeeld uw douchespullen op te zetten. Wij bieden naast al onze andere produten ook producten van de merken Silestone en Compac aan. Dit zijn de twee top merken uit de wereld van composiet gesteente. Zo zijn wij in elke markt thuis en kunt u bij ons altijd terecht voor de beste werkbladen en badkamerbladen.

Spoelbakken en kranen

Niet alleen leveren wij badkamerbladen die helemaal voorzien zijn van alles wat u maar wenst, ook kunnen wij deze bladen voor u installeren. Naast dat wij bladen leveren voor in badkamers, leveren wij hier ook accessoires voor. Accessoires als kranen en spoelbakken zijn bij ons zeer gewild. Dit zijn producten die in veel badkamers goed zullen staan door hun decoratieve ontwerp. Bovendiens een aanrechtblad of badkamerblad niet compleet zonder een wasbak met kraan.

Als u op onze website bent, kunt u bij het offerte formulier aangeven welke maten uw badkamerblad moet worden. Ook kunt u hier aangeven van wat voor materiaal het blad gemaakt moet worden en of u er accessoires bij wilt bestellen zodat wij u een scherpe offerte kunnen sturen.

Als u meer informatie wil over onze service en garantie die wij bij onze producten leveren, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook kunt u een monster aanvragen via onze website zodat u dan thuis kunt kijken welke het beste bij u past en waar uw voorkeur naar uitgaat. Mocht u meer informatie willen hebben over onze bladen, dan komen we graag bij u langs voor een persoonlijk consult.